Voor wie is de dagopvang?
Wat gaan we doen?
Hoe werkt het?
De dagopvang is perfect voor honden die liever een feestje bouwen dan dat ze de hele dag alleen thuis moeten zijn. Met dagopvang is je hond altijd samen met soortgenoten en hoeft hij zich dus geen moment alleen te voelen. Ook jou werkdag wordt met dagopvang een feestje. Je wordt namelijk regematig meegenomen in de gezelligheid door een leuke foto- en/of video-update van je hond. Het is wel belangrijk dat jouw hond sociaal is voor mens en dier. Wij hebben hier namelijk ook nog 3 katten rondlopen. En ondanks dat wij een heel groot deel van de dag thuis zijn moet je hond wel ± 4 uur in een bench kunnen verblijven. Dit is vanwege de uitlaatservice. De planning laat niet altijd toe dat de honden van de dagopvang ook mee kunnen met die wandeling. Verder zullen we er voor zorgen dat je hond zich bij ons net zo thuis voelt als bij jou thuis. We geven lekker veel aandacht en als het weer het toelaat kan er in de tuin gespeeld worden.
Tussen 08.30u en 09.30u mag jij je hond komen brengen. Onze honden zullen hem met kwispelende staart staan op te wachten. Nadat iedereen elkaar uitgebreid begroet heeft en de nodige knuffels zijn uitgedeeld gaan we lekker naar het park of spelen we met z'n allen in de tuin.  Mocht jou hond nou enorm veel energie hebben mag hij, mits de planning dit toe laat, ook nog mee met de wandeling van de uitlaatservice. Verder kunnen puzzels, snuffel-spelletjes of gewoon bankhangen ook een onderdeel van de dag zijn. Vanaf 17.00u kan jou hond weer opgehaald worden.

 

Voordat een hond bij ons thuis opgevangen kan worden hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Dagopvang bij The Dog House Amersfoort is namelijk niet voor iedere hond geschikt. Jij en je hond maken bij ons thuis kennis met mij, mijn honden en katten. Door middel van een gesprek en de ondersteunende intakeformulieren leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we de mogelijkheden. Tot slot spreken we een startdatum af en kan het feest dan echt beginnen!

Dagopvang

Dagopvang checklist

Mijn hond kan met katten
 
Mijn hond kan ± 4 uur alleen zijn
 
Mijn hond kan in een bench
 
Mijn reu is gecastreerd
 
Mijn hond blaft niet in huis