Voor wie is uitlaatservice?
Waar gaan we heen?
Hoe werkt het?
Op woensdag- en vrijdagochtens rijden wij nu ook in Hoevelaken! De groepswandelingen zijn bedoeld voor teven en gecastreerde reuen vanaf ± 6 maanden. Bij ongecastreerde reuen wordt er kritisch gekeken of deze bij de roedel past. Tijdens een wandeling krijgen de honden niet alleen fysieke uitdaging, ze ontwikkelen ook hun sociale vaardigheden en worden gestimuleerd om hun neus te gebruiken. Dit is ook de reden waarom wij in kleine groepjes wandelen. Zo krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient en kunnen wij bijdragen aan de door jullie gewenste opvoeding. Na zo'n leuk uitstapje hebben ze genoeg prikkels om te verwerken, daardoor is de periode tot het baasje thuiskomt prima te overbruggen.
Voordat een hond mee kan met de uitlaatservice, hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Ik stel de wandelgroepen zeer zorgvuldig samen. Het is natuurlijk de bedoeling dat de wandeling voor elke hond een feestje word. Tijdens de kennismaking leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we de mogelijkheden. Als er van beide kanten een klik is ondertekenen we de intakeformulieren en het sleutelcontract. Tot slot spreken we een startdatum af en kan het feest dan echt beginnen.
 
Wandelt jou hond binnenkort ook gezellig met ons mee?!
Je hond zal tussen 09.00u en 10.00u worden opgehaald. Als alle honden zijn opgehaald rijden we naar het hondenuitlaatbos Nimmendor in Amersfoort. We wandelen 30 tot 60 minuten. Dit is afhankelijk van het weer en de honden in de groep. Omdat we wandelen in de natuur kan dus zijn dat je hond nat en/of vies thuis komt. Als er een handdoek klaar ligt zorg ik dat je hond lekker afgedroogd word. 

Uitlaatservice hoevelaken