Vakantieopvang is voor honden die deze keer niet mee kunnen op vakantie. Want hoe lief en leuk jouw vriendje ook is, niet elke vakantie is geschikt om je hond mee te nemen. Daarom bieden wij een super vakantie aan speciaal voor jou hond. Terwijl jij aan je kleurtje werkt, geniet van een sneeuw landschap of eindelijk je backpack-reis van je bucketlist kan afstrepen...  Heeft jou hond de tijd van zijn leven bij ons thuis! 
Vakantieopvang kan in principe altijd. Wel is het erg belangrijk dat je ruim van te voren aangeeft dat je vakantieplannen hebt. We kunnen namelijk maar 1 vakantieopvang tegelijk opvangen. Op deze manier kunnen we jouw hond ook echt een leuke vakantie geven. Heb je jouw vakantie geboekt op een feestdag, dan wordt voor deze dag een extra toeslag van 10% gerekend.
Voordat een hond bij ons op vakantie kan hebben we altijd eerst een kennismakingsgesprek. Vakantieopvang bij The Dog House Amersfoort is namelijk niet voor iedere hond geschikt. Jij en je hond maken bij ons thuis kennis met ons, onze honden en katten. Door middel van een gesprek en de ondersteunende intakeformulieren leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we de mogelijkheden. Tot slot spreken we de breng- en haal momenten af en wordt er een aanbetaling gedaan.
 
En daarna... aftellen! Je vakantie is geboekt!
Voor wie is de vakantieopvang?
Wanneer is het vakantie?
Hoe werkt het?

Vakantieopvang

vakantieopvang checklist

Mijn hond kan met katten
 
Mijn hond kan ± 4 uur alleen zijn
 
Mijn hond kan in een bench
 
Mijn reu is gecastreerd
 
Mijn hond blaft niet in huis