Waarom kan mijn ongecastreerde reu niet mee met de groepswandeling?

Waarom moet mijn hond in een bench kunnen?

Welke wijken worden de honden opgehaald?

Wat is een maandkaart?

MOet ik een aanbetaling doen voor vakantieopvang?

Krijgt mijn hond een penning van de uitlaatservice?

Welke spullen moet ik meenemen bij dagopvang/vakantieopvang?

Dit ligt aan de samenstelling van de groepen. Ik heb zelf een ongecastreerde reu die regelmatig mee gaat met de wandelingen. Één ongecastreerde reu per groep is genoeg. Dit om confrontaties te voorkomen. Daarnaast is er kans dat ongecastreerde reuen de geur van een (loopse) teef oppikken en daardoor weg lopen aanzienlijk groter dan bij reuen die wel gecastreerd zijn. Wij nemen dit risico liever niet.

Wij hebben hier verschillende honden en katten rondlopen. Om de veiligheid van alle dieren te kunnen waarborgen tijdens onze afwezigheid verblijven de honden een korte periode in een bench. 

Wij halen de honden op in Amersfoort met uitzondering van Nieuwland en Vathorst.

Een maandkaart is een soort mini abonement die 1 kalendermaand geldig is. Je kiest dan 1 (of meerdere) vaste dagen in de week welke je van uitlaatservice of dagopvang gebruik wilt maken. De afgesproken dagen van een maandkaart kunnen niet tussentijds gewijzigd worden. Wel kan je bij een nieuwe maandkaart nieuwe dagen afspreken. 

Ja, er moet inderdaad een aanbetaling gedaan worden voor de vakantieopang. De aanbetaling is 50% van het verschuldigde bedrag. Door een aanbetaling te doen kunnen wij een plek in de planning reserveren voor jou hond. Zonder aanbetaling is dit helaas niet mogelijk.

Ja, jou hond wordt tijdens de wandelingen voorzien van een halsband met penning met het telefoonnummer van de uitlaatservice.

Het belangrijkste is het paspoort van je hond. Hierin staan alle recente medicische gegevens. In geval van nood kunnen wij het paspoort mee nemen naar de dierenarts zodat ook de dierenarts op de hoogte is. Als je hond hier eet dan mogen zijn brokken of vlees gepotioneerd meegegeven worden. Alle andere benodigdheden hebben wij hier!