Onze liefde voor dieren rijkt ontzettend ver. Zoals je misschien wel weet komen een aantal van onze dieren van Stichting Zwerfdieren Kreta. Omdat we simpelweg niet alle dieren kunnen adopteren zijn wij opvanggezin geworden voor diverse stichtingen. 
 
Een opvanggezin neemt een hond (of kat) in huis en verzorgd deze tot het dier word geadopteerd. In het geval van honden betekend dit ook een goede socialisatie en een begin maken aan de basis training. De duur van de opvang kan ontzettend verschillen. Soms is een hond na 1 week al geadopteerd, maar het komt ook voor dat honden maanden bij ons thuis wonen. Er zullen dus geregeld pleegkinderen (zoals wij ze graag noemen) bij ons wonen. Dit is reuze gezellig en we kunnen niet wachten om ze aan jullie voor te stellen. Wie weet zit er wel een keer een nieuw maatje voor jou bij. Of misschien wil je zelf wel opvang gezin worden!

Opvang gezin

De honden en katten op Kreta hebben het zwaar en zijn op straat meestal ten dode opgeschreven. Wij proberen dit dierenleed tegen te gaan door op beperkte schaal honden en katten te laten adopteren in Nederland. Verder ondersteunen wij neutralisatie projecten op Kreta om de zwerfdieren problematiek daar aan te pakken.
 
Ben je benieuwd naar Stichting Zwerfdieren Kreta?
Klik op het logo om een kijkje te nemen op de site!
 
HomelessDogs streeft naar een beter leven voor Potugeese honden zonder thuis. De focus ligt hiebij op de zwerfhonden, de gedumpte honden en honden uit een dodingsstation. Deze honden hebben het verreweg het moeilijkst. HomelessDogs trekt zich het lot van deze honden erg aan en helpt ze graag naar een veilige, liefdevolle omgeving.

 

Ben je benieuwd naar Stichting HomelessDogs?
Klik op het logo om een kijkje te nemen op de site!
 

Onze geadopteerde pleegkinderen!

Onze samenwerkingen